MTB GUIDE

Mountainbike Guide
Wel wat ervaring op de mountainbike, maar toch nog graag iemand erbij die je tips en tricks geeft en je de weg op het parcours wijst? Dan is het Mountainbike Guide arrangement iets voor jullie.

De trip begint met een inleiding over jou en je fiets. Hoe kun jij je fiets het beste afstellen? Wat is het juiste gebruik van de remmen en de versnellingen? En waar moet je bij het fietsen voornamelijk op letten?
Dit zijn essentiële vaardigheden voor een goede basis om op pad te gaan. Wanneer deze elementen er in zitten, gaan we naar de track. Op de track geeft de instructeur aanwijzingen over bijvoorbeeld je houding, de juiste versnelling of de juiste techniek. Daarnaast zorgt hij/zij ervoor dat het gezellig is, dat er een pauzemoment is en dat de groep niet uit elkaar valt.
Qua materialen hoeft u zich geen zorgen te maken. U krijgt bij dit arrangement een mountainbike vanuit onze verhuur met helm, bidon en vignet. Heeft u zelf een mountainbike? Geen probleem, dan passen we de offerte daar op aan.
Heeft u wensen of ideeën voor wat betreft koffie, lunch diner? Neem gerust contact met ons op. We nemen u graag mee in de mogelijkheden om er voor u een toffe en enerverende mountainbiketrip van te maken.

Inhoud clinic

Wat kun je van deze activiteit verwachten?
Balans
0%
Techniek
0%
Parcours
0%
Vertrouwen
0%

Soort activiteit: Mountainbiken

Bij de prijs inbegrepen: Koffie en Thee, Huur mountainbike met helm en vignet, instructies,

Aantal personen: Maximaal 16

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Locaties: Veenendaal, Ede of Lage Vuursche

Duur van de clinic: ca. 2 tot 3 uur (tijd is een indicatie, in de info die je krijgt staan de exacte tijden aangegeven)

Prijs: €120,- p.p

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

    Huur MTB's